| Nieobecności | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Admin Bożyszcze tłumów

Liczba postów : 347 Join date : 26/11/2017
 | Temat: Nieobecności Nie Gru 31, 2017 1:04 pm | |
| Planujesz dłuższą przerwę od pisania na forum? Konieczne poinformuj o tym w tym temacie. - Kod:
[b]Konta:[/b] [b]Data:[/b] [b]Powód:[/b] Podawanie powodu nieobecności nie jest konieczne. |
|
 | |
Rana WinRAR

Liczba postów : 40 Zamieszkanie : Slumsy Praca/Zawód : Pomoc w bibliotece, student Kryminologii. Ekwipunek : Portfel, miętówki, nieśmiertelnik, pęk kluczy od mieszkania i roboty, gaz pieprzowy, bo przecież zawsze warto mieć coś na rezerwie. Join date : 18/04/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Pią Maj 04, 2018 2:04 pm | |
| Nie było mnie w tym tygodniu bo zapierdziel i raczej do poniedziałku będe tak 50/50, ale jeśli ktoś się zgada ze mną na sesyjkę to postaram sie odpisać!! _________________ || Karta Postaci | Posty fabularne: 11 | Motyw muzyczny || || --- | Most (15.08) | --- ||Kolorek: #6A287E |
|
 | |
Papyrus Paściarz

Liczba postów : 164 Zamieszkanie : Dom Sansa I Papyrusa Praca/Zawód : Kucharz Ekwipunek : Czerwona peleryna Papyrusa, telefon, prawdopodobnie spaghetti Join date : 04/04/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Pon Maj 21, 2018 4:32 pm | |
| Konta: Te po lewej Data: 17.05.2018 - 21.05.2018 Już wróciłem i raczej zostanę. _________________ NYEH HEH HEH! |
|
 | |
Namide

Liczba postów : 57 Zamieszkanie : slumsy Praca/Zawód : starszy sierżant policji Ekwipunek : pistolet krótki, sprzęt policyjny (odznaka, paralizator, kajdanki, gaz pieprzowy etc.), klucze, piniondze, rzeczy osobiste Join date : 12/04/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Sro Maj 23, 2018 7:59 am | |
| 23-25 jadę na wycieczkę, ya boiii aktywności brak lub uber ograniczona |
|
 | |
Patience

Liczba postów : 48 Zamieszkanie : Centralna część miasta Ebott Praca/Zawód : Uczennica! Ekwipunek : Wyblakła wstążka, medalik z Delta Rune Join date : 05/04/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Czw Maj 31, 2018 12:25 am | |
| Do końca czerwca. Koniec roku akademickiego. Nie pozdrawiam ;; _________________ KP! || SKRYTKA! || POSTY FABULARNE: 25!
SESJE: RYNEK GŁÓWNY | QUEST 10.07.2018 | 12.08.2018 |
|
 | |
Namide

Liczba postów : 57 Zamieszkanie : slumsy Praca/Zawód : starszy sierżant policji Ekwipunek : pistolet krótki, sprzęt policyjny (odznaka, paralizator, kajdanki, gaz pieprzowy etc.), klucze, piniondze, rzeczy osobiste Join date : 12/04/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Czw Cze 07, 2018 9:47 pm | |
| przedłużam na idk, tydzień, może półtora. jak ze szkołą wyjdę na czysto i polepszą mi się zasoby weny ;w; |
|
 | |
Undyne Anime is f*cking REAL?!

Liczba postów : 148 Zamieszkanie : Slumsy Praca/Zawód : Szef potworzej policji Ekwipunek : Opaska na oko, portfel, telefon w kształcie dorsza, klucze do domu Join date : 14/04/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Czw Cze 14, 2018 8:52 pm | |
| Od jutra, to jest 15.06.18 będę zapewne trudno osiągalna do końca weekendu. Szkolenie + gość w domu. Może jakiś cud się zdarzy, ale nie zakładam takiego, więc wolę uprzedzić, że w poniedziałek najprędzej będę odpisywać etc etc. |
|
 | |
Johnny Wyrewolwerowany Rewolwerowiec

Liczba postów : 286 Zamieszkanie : W pobliżu centrum miasta Praca/Zawód : Pracownik w kawiarni Garten Join date : 04/04/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Pią Cze 15, 2018 9:20 am | |
| To ja może też nieobecnością zarzucę! Mam we wtorek egzamin zawodowy i przydałoby się na niego przygotować. Zapewne i tak będę w międzyczasie wpadać na forum, ale odpisami zarzucę najwcześniej 19/20 czerwca. _________________ Prowadzone sesje: |
|
 | |
Dovii

Liczba postów : 36 Zamieszkanie : Gdzieś w slumsach Praca/Zawód : Jest jeszcze na to za młoda Ekwipunek : Amulet z niebieskim kamykiem Join date : 09/06/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Nie Lip 01, 2018 11:55 am | |
| Jak długo: do soboty (8/07/2018) Powód: Mama zabroniła do tego okresu podchodzić do kompa :/ Szczegóły: Może uda mi się was do tego okresu odwiedzać, ale nie mam pewności, tak czy siak najpóźniej coś napiszę w sobotę. _________________ ||Obecne sesje|| |Autobus [21/09/2018]||Brak||Brak| 6 Postów fabularnych |
|
 | |
Wingdings Gaster

Liczba postów : 18 Zamieszkanie : Slumsy Praca/Zawód : Brak Ekwipunek : Srebrny Sygnet Join date : 05/06/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Nie Lip 08, 2018 7:01 pm | |
| Nie lubię polskich lekarzy i przez ich guzdranie zamiast w końcu mieć spokój, tylko oglądają i mówią, żeby przyjść na kolejną wizytę. Także, przez uganianie się z nimi, lenia i zdobycie całej serii książek, które chcę przeczytać zgłaszam nieobecność na jeszcze dwa tygodnie. Możliwe, że się przedłuży jak nie będę miała zabiegu przez ten czas :v |
|
 | |
Namide

| Temat: Re: Nieobecności Nie Lip 08, 2018 7:13 pm | |
| dzień dobry umarła mi chęć do pisania dłuższych postów wraz z weną, zmęczyłam się obecnie tym powyższym i... ogólnie. jeszcze przyszły tydzień będę miała kinda zajęty, to idk do kiedy ten stan dokładnie potrwa. może trochę więcej niż tydzień, zobaczymy. |
|
 | |
Iris

Liczba postów : 26 Join date : 18/04/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Pon Lip 09, 2018 3:23 pm | |
| Konta: Iris Data: do 11.07 Powód: Remont instalacji elektrycznej w domu. Trudno pisać na komórce. |
|
 | |
Marinette Ukochane słoneczko forum

Liczba postów : 138 Ekwipunek : Medalion z Delta Rune, baletki do tańca, stary telefon, portmonetka z goldem. Join date : 15/04/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Sob Lip 21, 2018 3:49 pm | |
| Konta: Marinette Data: 22-31.07.2018r. Powód: Wyjeżdżam na wakacje z rodzinką. Nie wiem jak z tym nieszczęsnym wifi, ale jeśli będzie, to przynajmniej będę wieczorem się udzielać. Z braku lepszych zajęć. >D |
|
 | |
Wingdings Gaster

Liczba postów : 18 Zamieszkanie : Slumsy Praca/Zawód : Brak Ekwipunek : Srebrny Sygnet Join date : 05/06/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Sob Lip 21, 2018 6:47 pm | |
| I... Jednak przedłużam nieobecność o jeszcze tydzień, ale myślę, że to już ostatni raz. W końcu D< |
|
 | |
Johnny Wyrewolwerowany Rewolwerowiec

Liczba postów : 286 Zamieszkanie : W pobliżu centrum miasta Praca/Zawód : Pracownik w kawiarni Garten Join date : 04/04/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Pon Lip 23, 2018 7:24 pm | |
| Nieobecność od 25 lipca do 5 sierpnia. Wyjeżdżam w cholerę i nie będę miał zbytnio jak pisać. W razie czego powinienem być dostępny przez ten czas na pw.
_________________ Prowadzone sesje:
Ostatnio zmieniony przez Johnny dnia Sob Sie 04, 2018 9:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
Undyne Anime is f*cking REAL?!

Liczba postów : 148 Zamieszkanie : Slumsy Praca/Zawód : Szef potworzej policji Ekwipunek : Opaska na oko, portfel, telefon w kształcie dorsza, klucze do domu Join date : 14/04/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Pon Lip 30, 2018 4:05 pm | |
| Konta: Admin/Undyne/Sans Data: 1.08-5.08 Powód: Berlin i WOODSTOCK. Szczerzę wątpię, żebym była przez te dni w odpowiedniej kondycji umysłowej, żeby cokolwiek pisać. |
|
 | |
Namide

| Temat: Re: Nieobecności Wto Sie 14, 2018 9:31 am | |
| do końca wakacji albo wcześniej, zależy kiedy przestanę umierać i odpoczywanie od forów mi się znudzi <'D |
|
 | |
Dovii

Liczba postów : 36 Zamieszkanie : Gdzieś w slumsach Praca/Zawód : Jest jeszcze na to za młoda Ekwipunek : Amulet z niebieskim kamykiem Join date : 09/06/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Wto Sie 14, 2018 4:34 pm | |
| Konta: Dovii Data: 17.08.2018 (najbliższy piątek) - 01.09.2018 Powód: Wyjeżdżam do Nidzicy, jeśli mi się uda, będę czasami zaglądać. No co? W końcu są wakacje! XD _________________ ||Obecne sesje|| |Autobus [21/09/2018]||Brak||Brak| 6 Postów fabularnych |
|
 | |
Wingdings Gaster

| Temat: Re: Nieobecności Pon Sie 20, 2018 2:57 pm | |
| Nie mogłam znaleźć za bardzo tematu na to, więc napiszę tu ;-;; Nie wiem, jakoś nie potrafię się wkręcić w to wszystko, a nie ma sensu, żebym siedziała i trzymała postać, raz na ruski rok pisząc jeden odpis i udając, że żyję. Jakoś mi to po prostu nie wychodzi, więc odchodzę. Jakbyście potrzebowali pomocy ze stroną wizualną forum to możecie mnie wołać, chętnie pomogę, ale do pisania to tak jakoś nie bardzo. Wybaczcie ludzie i żeby wam się dobrze tutaj żyło~ |
|
 | |
Scorpio Jednoręki bandyta

Liczba postów : 15 Zamieszkanie : Slumsy Praca/Zawód : Barmanka/właścicielka pubu Ekwipunek : Bila nr 8 Join date : 19/08/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Sob Wrz 01, 2018 4:58 pm | |
| Konta: Scorpio Data: powiedzmy, że od dwa tygodnie temu do poniedziałku, ale może się nieco przedłużyć Powód: poprawka, przeprowadzka, ogólne zawalenie życiem, dajcie mi chwilkę na ogarnięcie tyłka! |
|
 | |
Zoot Męczydupa Potworów

Liczba postów : 7 Zamieszkanie : Centrum Ebott Praca/Zawód : Trener na siłowni Ekwipunek : Katana Join date : 18/08/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Pon Wrz 03, 2018 8:11 pm | |
| Konta: Zoot Data: 18.09 Powód: Kampania wrześniowa, rozdział matematyka
|
|
 | |
Patience

Liczba postów : 48 Zamieszkanie : Centralna część miasta Ebott Praca/Zawód : Uczennica! Ekwipunek : Wyblakła wstążka, medalik z Delta Rune Join date : 05/04/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Wto Wrz 04, 2018 10:47 am | |
| Konta: Patience Do: dajcie mi jakieś dwa tygodnie Powód: również kampania wrześniowa, podzielona na trzy rozdziały *toczy się w kierunku książek* _________________ KP! || SKRYTKA! || POSTY FABULARNE: 25!
SESJE: RYNEK GŁÓWNY | QUEST 10.07.2018 | 12.08.2018 |
|
 | |
Shin Edgy Tentacle

Liczba postów : 43 Zamieszkanie : Slumsy Praca/Zawód : Brak Ekwipunek : Płaszcz Ciemności Join date : 03/07/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Wto Wrz 04, 2018 9:55 pm | |
| Konta: Shin Data: Do weekendu najpóźniej. Powód: Muszę ogarnąć nową szkołę, to jednak trudne i męczące, nie tak jak myślałem. _________________ Aktywne sesje. 1. 2. 3. Ilość postów Fabularnych: ~27~ |
|
 | |
Dovii

| Temat: Re: Nieobecności Sob Wrz 08, 2018 9:10 am | |
| gdzieś tak do koło następnej niedzieli nie będzie mnie _________________ ||Obecne sesje|| |Autobus [21/09/2018]||Brak||Brak| 6 Postów fabularnych |
|
 | |
Shin Edgy Tentacle

Liczba postów : 43 Zamieszkanie : Slumsy Praca/Zawód : Brak Ekwipunek : Płaszcz Ciemności Join date : 03/07/2018
 | Temat: Re: Nieobecności Nie Wrz 09, 2018 12:22 pm | |
| Niestety muszę przedłużyć nieobecność o kolejny tydzień z powodu przedłużającego się braku laptopa. Za niedogodnienia przepraszam. _________________ Aktywne sesje. 1. 2. 3. Ilość postów Fabularnych: ~27~ |
|
 | |
Sponsored content
 | Temat: Re: Nieobecności  | |
| |
|
 | |
| Nieobecności | |
|